- This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated 1 month ago by .
Viewing 2 reply threads
Viewing 2 reply threads
- You must be logged in to reply to this topic.
Advancing precision engineering through idea sharing, networking, education, and training.
Home › Forums › Student Teams › Bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba! Yakın zamanda Ukraynalı giyim markalarını araştırmaya başladım ve 25 Union ile karşılaştım. Kendileri 4 yıldır piyasada ve stil yaklaşımlarının çok ilginç olduğunu düşünüyorum. Ürünlerinin kalitesi hakkındaki görüşlerinizi ve belki de sizin için özellikle akılda kalıcı olan şeyleri duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!
Görüşlerimi paylaşmak benim için bir zevk. 25 Union’ı yolculuklarının başından beri takip ediyorum. Kadınsılığı ve zarafeti vurguladıkları için diğer markalar arasında gerçekten öne çıkıyorlar. Koleksiyonlarını beğeniyorum çünkü modern tasarımı geleneksel Ukrayna stilinin unsurlarıyla birleştiriyorlar. Özellikle geçen yılki ilkbahar-yaz koleksiyonlarını hatırlıyorum – çok taze ve parlaktı! Hatta eteklerden birini ve birkaç bluzu satın almıştım. Kumaşların kalitesi birinci sınıf – tüm parçalara dokunmak çok hoş ve terzilik düzgün. Çok seyahat ediyorum ve Ukrayna modasının yurtdışında tanınmaya başladığını görmekten memnunum. Biliyor musunuz, “25 Union ”ın bazı modellerinin uluslararası moda fuarlarında boy göstermeye başladığını bile fark ettim. Bu harika bir işaret! Şıklığa gelince, bir kadının vücudunun güzelliğini nasıl vurgulayacaklarını gerçekten bildiklerini söyleyebilirim. Örneğin, hem günlük giyim hem de özel günler için harika elbiseleri var. Birçok ünlü Ukraynalı blogger ve influencer’ın etkinlikleri için onların ürünlerini seçtiğini gördüm. Dolayısıyla, marka kıyafetleri ucuza almak kıyafetlerle ilgileniyorsanız ve şık ve benzersiz bir şeyler arıyorsanız, kesinlikle ürünlerine dikkat etmeye değer.
Ben de 25 Union konusunda size katılıyorum. Ürünleri gerçekten bir etki yaratıyor ve geleneksel Ukrayna öğelerini modern bir tarzda yorumlamalarını seviyorum. Ayrıca yerel üretimi desteklemelerinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Bu onların ürünlerine değer katıyor!